Водещата компания за комплексни решения в опаковането и производството на компресиран въздух разширява присъствието си на територията на град Пловдив и издига услугите си на ново ниво

С тържествено откриване на най-новото си начинание – модерен офис в оживения град Пловдив, МАВА Индустриал показа своята готовност да издигне услугите си до още по-големи висоти и с това да допринесе за качественото обслужване на постоянно развиващите се нужди на индустрията.

Известна със своите първокласни опаковъчни машини, консумативи и решения за сгъстен въздух, МАВА Индустриал АД е доверен партньор за фирми, търсещи експертиза, качество и надеждност. Новият офис и складова база в Пловдив не само целят да покажат ангажимента на компанията към предоставянето на авангардни и иновативни технологии, но също така и допринасят към нейната отдаденост в насърчаването на по-стабилни връзки с клиентите в региона.

„Развълнувани сме да отбележим това важно събитие в историята на нашата компания“, каза г-н Джейсън Вамвакас, президент на МАВА Индустриал. „Откриването на офиса ни в Пловдив представлява нашия непоколебим ангажимент да обслужваме по-добре нашите клиенти и да тласкаме индустрия напред с иновации и почтеност.“

Новият офис в град Пловдив е доказателство за визията на компанията, която в бъдеще цели постигане на още по-голям напредък и просперитет за своите клиенти и партньори. С екипа си от опитни професионалисти, готови да осигурят несравнима подкрепа и експертиза, компанията очаква с нетърпение да изгради трайни връзки и да предостави изключителни решения от последното си начинание в Града под тепетата.

За запитвания посетете сайта: www.mavaindustrial.com или се свържете с компанията на 0800 40 007, за да откриете как МАВА Индустриал АД може да скалира бизнеса ви с несравнимо обслужване и иновативни опаковъчни решения.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…