очакваната с огромен интерес книга „94-та. Легендата“

 

Книгата е специално издание, посветено на 30-годишнината от незабравимото американско лято. Тя е дело на комикс платформата „Майна Town“, а зад зашеметяващия арт стоят имената на едни от най-добрите комикс артисти у нас.

 

 

Уникалното по рода си издание разказва историята на четвъртите в света с похватите на комикса, като съчетава история с фикция.

 

 

В основата на сюжета са култовите победи над Мексико, Аржентина и Германия. Но те са преплетени с взаимоотношенията между главните герои, с магичните легенди за зараждането на суперсилите им и с още много фикция. Специално място е отредено и на колоритните всенародни тържества у нас след всяка победа.

 

 

Самият Христо Стоичков подкрепи изданието с интригуващо интервю, поместено между комикс историите. „Германците ме ядосаха и си го получиха“, разкрива Камата за една от най-завладяващите истории в книгата - победата над Германия. Своите лични преживявания от САЩ 94 разказват още Краси Балъков, култовият коментатор Борис Касабов и администраторът на националният ни отбор от 94-та – Александър Динев.

 

 

“Сътворихме комикс за всеки български дом“, споделят авторите на „94-та. Легендата“. „Децата ще преживеят този взрив от емоции за пръв път, а родителите ще ги изпитат отново.“

 

 

От 01.06 „94-та. Легендата“ ще бъде във всички книжарници в страната, както и в големите хипермаркети.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…