Почитателите на фестивала „Сцена на кръстопът” от тази година няма да се нареждат на опашки пред касата на Драматичния театър Пловдив от ранна утрин в началото на септември. 

Организаторите на фестивала пускат билетите онлайн и то два месеца по-рано. Това стана ясно на пресконференция днес във фоайето на театъра, на която бе представена програмата на фестивала.

 

На събитието присъства и синът на кино легендата Чарли Чаплин (бел. ред.: третият отляво), който тази вечер представя Концерт-спектакъл Chaplin Pianissimo в Драматичния театър в Пловдив.

"Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 1 юли онлайн системата на Театъра", обяви директорът на ДТ "Николай О. Масалитинов" Сузана Арутюнян-Василевска.

Това се случва за пръв път от дългата история на "Сцена на кръстопът", за да може не само пловдивчани, а и всички почитатели на театралното изкуство извън града и пределите на страната, както и туристите, които планират идване под тепетата през есента, да се насладят на участниците във фестивала.

Очакваме Националния театър на Унгария, трупи от Украйна, Гърция и Северна Македония. Подготвили сме богата селекция със знакови спектакли от театралната карта на България, с изключителни актьори и постановки, съобщи Кръстьо Кръстев - новият арт директор на Драмата в Пловдив.

Очаквайте подробности.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…