Алоха!

Казват, че най-хубавите неща в този живот са безплатни и кои сме ние да спорим? CRAZE обединява щур колектив от млади събитийни ентусиасти, които са си поставили за цел да открият най-добрите безплатни събития и специални промоции за това лято в Пловдив!

Създадохме мобилното приложение CRAZE - персонализирана събитийна платформа, която ти помага да бъдеш винаги във вихъра на купона. Открий най-яките събития. Последвай любимите си заведения и хора. Сдобий се лесно с билети...И се кефи на слънцето! CRAZE - купон по твоите правила.

ИЗТЕГЛИ CRAZE OT ТУК: www.getcraze.co

Знаеш за събитие, което няма да изтъни портфейла ти? Сподели го с нас като го постнеш на стената на събитието. Не забравяй да включиш кратко описание, час и място.

А, сега, няколко правила:

- Всякакви грубости, както и безсрамен спам нямат да бъдат толерирани - провинилите се ще бъдат хвърлени на крокодилите. 

- Минали събития ще бъдат изтрити, за да може списъкът да остане възможно най-актуален.

- CRAZE тимът тържествено обещава ежеседмично да споделя своите top събития.

- Не бъдете егоисти - поканете приятелите си да се присъединят и те тук (защото колкото повече, толкова повече е казал един Мечо Пух).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…