Всяко нещо има своите начало и край. С тъга ви съобщаваме, че тазгодишният дигитален One Design Week приключи.

Стотици артисти от цяла Европа, както и хиляди посетители от страната и чужбина пристигнаха за седмицата на дизайна в Пловдив. Определено градът ни се превърна любимо и предпочитано място не само за чужденците, но и за нашите столичани, които един по един започнаха да си намират причини да се връщат в града под тепетата.

В седмицата на дизайна бяха представени множество проекти на различни автори, които умело вписваха дигиталния свят в градската среда. След миналогодишния успех на събитието, тазгодишното провеждане на фестивала беше още по-популярно. Визуализации, звуци, плакати, интериорен дизайн и какво ли още не се видя по пловдивските улици. Да не забравяме кулинарната част от събитието, която накара безобразно много посетители на града да насядат насред улици в Капана и да се хранят върху тъкани килимчета, докато хлоландски музиканти допринасяха за приятната атмосфера.

Целият екип на One Design Week се вписа повече от перфектно в арт обстановката на квартал Капана. Много от гостите на града се почувстваха като у дома си, дори някои от тях обмислят преместване нейде из между павираните улици на града ни. Определено с нетърпение ще очакваме следващото издание на събитието.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…