Хората могат да се разходят из базара или да вземат инициатива в уърк шоп-ове

Капана фест започна! Това го знае целия град, но само тези, които са избрали да посетят квартала разбраха на какво наистина могат да се насладят. В края на работния ден, стотици пловдивчани решиха да се отдадат на заслужена почивка по най-добрия начин – с цветна разходка, на разхлаждаща бира или като станат част от уърк шоп-овете, които се провеждат по различните улици.

Ако желаете да си купите нещо, пазарчето от страни на Халите е вашето място. Ако си падате по екстремните преживявания, може да се пробвате да изкачите 8 метровата стена, която е почти завършена. За най-малките има подготвени маси, на които да порисуват. В края на ул. „Христо Дюкмеджиев“ пък е поставена сцена, на която изявени брейк танцьори ще покажат уменията си. На същата, със свръзката на ул. „Златарска“ има изложба на хората от Пловдив. Трябва само да вдигнете поглед нагоре и ще я видите, защото снимките висят от въжета, опънати над главите ни.

Атмосферата в творческия квартал напълно му отива. Изобилието расте с всяка изминала минута, а само времето ще покаже какво още ни очаква. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…