Фотограф улавя неизползвани и рутещи се сгради във Великобритания, показвайки красотата на разрухата

Саймън Йънг се захваща с доста интересен и впечатляващ фотографски проект, в който показва как изглеждат различни локации, след като бъдат изоставени. Творецът обикалял из цялото Обединено кралство, за да улови с обектива си места, които вече не функционират и не се използват за нищо. Снимките показват силата и в същото време величието на разрухата, както и емоциите, които можем да изпитаме стъпвайки там. Местата събуждат чувството на носталгия и приказна нотка, подчертани с доза потайност. Много от сградите са запазили прекрасна архитектура, която сега тъне в прахоляк и забрава. Ето и десет от неговите творби. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…