Нека не пропускаме възможността да кажем няколко мили думи на хората около нас

Имаме повод да се изправим срещу нашите близки и приятели и да им благодарим за всичко, което са направили за нас и за това, че са в живота ни. Макар че по принцип не е нужно да изразим признателността си на определен ден, то днес е Международния ден на думата „Благодаря“ и ако сме пропуснали да го направим, то сега имаме такава възможност.

Думите на благодарност могат да бъдат изречени дори на напълно непознат човек, без значение дали ни е отворил врата, направил ние път да се разминем или просто ни е отстъп място в градския транспорт. Нека не забравяме да благодарим на хората за милите жестове, които правят спрямо нас не само днес, а по принцип.

Ние, от Капана.Бг, благодарим на вас, нашите читатели, че ни подкрепяте и ни подтиквате да бъдем по-добри и по-отговорни с всеки изминал ден. Благодарим ви!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…