Лов и риболов, мода, фестивал на красотата и изложение на туристическите дестинации ви очакват в панаирните палати

В динамичен фестивал на хобито се превръщат шестте изложби, които се провеждат в края на месец март в Международен панаир Пловдив. Тази година те  ще покажат  голямо разнообразие  от новости в лова, риболова, туризма, цветарството, градинарството, декорацията, модата, кинологията. От 29 март до 2 април 2017 г. посетителите ще имат възможност да се забавляват и ще видят продукти и услуги на водещи фирми.

Маратонът от атракции започва още първия ден, когато се откриват изложенията „Природа, Лов, Риболов” и „Цветна пролет”.  Кулинарно шоу с ястия от дивеч ще има от 13 ч. в палата 3. Там може да се види и експозиция от великденски яйца, които са украсени с техники, използвани в Чехия и Словакия. 

Любителите на лова ще наблюдават демонстрации на уреди за привличане на дивеч, ще изпробват точността на мерника си, ще тестват различни видове  оборудване. Риболовците ще избират  въдици и примамки, ще разгледат яхти и лодки. Почитателите на екотуризма също ще намерят много принадлежности на изложбата „Природа, Лов, Риболов”.  

В нейната съпътстваща програма е включено  риболовно състезание  за деца до 12-годишна възраст. То ще се проведе на Гребния канал на 1 април от 9  часа. Същия ден в Международен панаир Пловдив ще се състои детският празник „Лесовъд за един ден” от 11 до 13 часа. Интерактивни игри и куизшоу ще помогнат на участниците да опознаят  природата.

Интересни туристически  дестинации предлага Изложбата на общините, която също започва на 29 март. Професионалистите и любителите градинари ще се запознаят с актуалните тенденции във флористиката, озеленяването и овощарството на изложението „Цветна пролет 2017”.

Под знака на модата минава и Европейският панаир на  предприятия и кооперации от социалната икономика. Негова запазена марка са ревютата на пролетно-летни колекции за деца и възрастни в палата 6. Тя отново ще бъде гореща точка за шопинг заради големия избор на облекла с високо качество и достъпни цени. Европейският  панаир  стартира на 30 март.

Италианският фестивал на красотата и прическата ще бъде открит на следващия ден. Той започва с шоуто „Прераждане“, което ще демонстрира биопродукти за фризьорството. На сцената в палата 2 ще има спектакли на осем известни стилисти, показващи нови линии и техники. Посетителите ще могат да си купят  продукти за коса и тяло, козметика, парфюмерия.

Публиката ще се забавлява и с конкурсите „Дете и куче“, „Млад хендлер“, „Най-добра развъдна двойка“ и „Най-добър развъдник“ на 1 април от 11.30 ч., веднага след началото на киноложките изложби. Развлекателната спортна програма с кучета започва в 12.30 ч., а на 2  април – в 11.30 часа.

Очаква се над 20 000 посетители да дойдат на Дните на семейството, свободното време, хобито и модата. Гостите имат шанс да получат някоя от следните награди: бинокъл, мач въдица и макара с преден аванс, ловна чанта, спасителна жилетка на известни марки. Те са осигурени от Международен панаир Пловдив, а печелившите талони ще бъдат изтеглени в последния ден.

Изложенията ще бъдат отворени от 9.00 до 18.00 ч., в неделя – до 14 часа. Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 3 лева, а за ученици, пенсионери и инвалиди цената е 2 лева.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…