Представителите на фирмите ще разполагат със собствен щанд, на който ще представят своите стажантски програми и работни позиции

Пловдив очаква всички студенти, с желание да стартират кариера в голяма международна фирма на изложението „Стажове“, което ще се проведе в Техническия университет днес. 

Изложението е най-мащабното университетско събитие на територията на страната. На него работодателите, в лицето на големите родни и международни фирми, ще презентират възможностите за реализация, които предлагат за младите и мотивирани студенти. 

Представителите на фирмите ще разполагат със собствен щанд, на който ще представят своите стажантски програми и работни позиции, както и какви са възможностите за кариерно израстване за дадена позиция, какъв трябва да е подходящият кандидат, как протича едно интервю и още много полезни неща, свързани с кандидатстване и започване на работа.

Участие в кариерния форум в Пловдив са завили 40 фирми. Сред компаниите, които ще търсят кандидати за своя екип, е БТЛ Индъстрийз. Компанията е превърнала в традиция наемането на млади специалисти, с желание да разгърнат пълния си потенциал в професионален план. Основните направления, в които кандидатите могат да се реализират са: разработване на хардуерни и софтуерни продукти, тест на нова апаратура, поддръжка на вече произведена апаратура, маркетинг, проучвания, администрация и др. 

Кариерните форуми са шанс за старт на една успешна професионална реализация, ако сте студенти с мотивация за професионално и личностно развитие! заповядайте днес в Технически университет - филиал Пловдив!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…