Те се приготвят по семейна рецепта, с истински продукти и без изкуствени добавки

В Eddy’s Cafè and Food със сигурност знаят как се приготвя храна, която да е уникално вкусна и да засити не само глада, но и сетивата ви. Там ще ви посрещнат с усмивка, финес и с предложенията си от менюто съвсем ще ви зашеметят. Няколко крачки встрани от площад Джумая, на едно ъгълче, се крие едно заведение, в което спокойно може да прекарате времето си от сутрин до вечер и гарантирано няма да искате да си тръгнете, дори и след като вече не може да хапнете нищо повече.

Вече знаете от статията ни за закуските в Пловдив, че палачинките им са греховно вкусни и никакви диети не са извинение, за да не опитате. Те се приготвят по семейна рецепта, с истински продукти и без изкуствени добавки.

За солените палачинки от заведението използват само пълнозърнесто брашно от 100% елда, като в тях няма мляко и могат да бъдат приготвени  и без яйца за тези от вас, които постят, или са избрали веганството за свой начин на живот.

Всичко за изкушенията, които се предлагат там може да научите в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…