Тази седмица в „Молескин“ ще гостува една от младите звезди на българския театър – актьорът Петко Венелинов. На пловдивската публика той е познат от ролята си на Орфей в „Евридика в подземния свят“ на режисьора Стайков Мурджев. Един от изключително интересните проекти на Венелинов в последно време е авторският спектакъл „Колега“, който той създава заедно с Ованес Торосян, а в представлението звучи и гласът на Мариус Куркински.

Слушайте „Молескин“ днес от 17:00 часа, когато ще чуете някои от любимите песни на Петко Венелинов. Ако пропуснете, ще имате втора възможност в неделя от 19 часа по Радио Пловдив. Всички досегашни броеве на предаването пък можете да слушате тук.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…