Humans of Plovdiv

“Никога не съм била близка с баща си. Нямах желание да общувам с него, дори не исках да говоря с него. Но в същото време винаги съм усещала липсвата му в живота ми и съм искала да имам нормална връзка с него и да го познавам. Но сякаш не можех да му простя и да му дам шанс.

В живота ми обаче се случиха големи промени и те ме накараха да спра да гледам на себе си като на жертва. С тези промени дойде и прошката към баща ми и сега е по-различно – аз съм по-отворена към него и той към мен. В момента сякаш изживявам детството, което никога не съм имала.”

“Благодаря ти за откровеността и смелостта да споделиш нещо толкова лично.”

“Лесно ми е да говоря за това, тъй като вече няма болка, когато го споделям. Преди ми беше трудно, просто защото не бях му простила.”

 

Още истории вижте в страницата на Humans of Plovdiv: http://humansofplovdiv.com/ или във Facebook: https://www.facebook.com/humansofplovdiv

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…