Влогърът Крис Танев набира скорост

Стефка Георгиева

Кристиан (Чарли) Танев е двадесет годишно момче от Пловдив, което за няколко часа счупи рекордите за продажба на тениски.

Крис, както го наричат приятелите му, е един от най-популярните влогъри сред тийнейджърите в страната. Той, заедно с неговия приятел Антон (Тонкиса) заснемат клипчета на различна закачлива, забавна, на моменти идиотска тематика. Честно да си призная, първоначалното ми мнение за Крис не беше сред най-положителните, но след няколко разговора с него, митът, че Чарли Танев е поредното заблудено хлапе бе развенчан. А това се случи на няколко етапа.

Етап едно: Той може да мисли и го прави. Макар и да не си личи на пръв поглед, така е.

Етап две: Крис, заедно с още няколко популярни влогъра в страната, организираха благотворителна среща с фенове, което няма как да не ме трогне поне малко.

Етап три: Момчето превърна хобито си в работа и това му носи доходи. Да си признаем, всички имаме хобита, но не всеки може да печели от това.

Преди няколко дни Кристиан Танев пусна в онлайн продажба тениски с различни забавни надписи и герои от неговите видеа в youtube. Само след около час, продажбите надхвърлиха очакванията на всички, в резултат на което сървъра на сайта, който търгува с потребителите, предаде Богу дух пред небивалия наплив на клиенти. Едни от най-продаваните му тениски са „Не ми давайте алкохол“ и забавната картинка на Ракиямен (известен герой в клиповете на влогъра).

Знаех, че Чарли има истински фенове, някои от които пътуват до Пловдив, само за да се видят с него, но това с тениските искрено ме учуди. Не очаквах, че е чак толкова популярен сред тийновете, но пък влогъра доказа, че ако имаш акъл в главата и можеш да го ползваш, което е важно условие, нещата се случват.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…