Янко и Явор разказват как в навечерието на 2011 ги е събрала една обща идея - създаването на алтернатива на всички клубове в Пловдив. Така се ражда Бар Грамофон.

"Идеята ни беше да създадем underground място, където да се срещат хора със сродни интереси - да не е просто поредното заведение с незабележим статус и комерсиални цели. Малко след като заработи бара, на горните етажи направихме и хостел. Така мястото стана още по-социално и интернационално."

И Янко, и Явор обичат да селектират музика. Споделят, че удовлетворението им идва от това, че правят нещо за сцената на Пловдив: "Грамофон предлага различен начин на забавление с разнообразни събития и ведро обслужване."


Още истории вижте в страницата на Humans of Plovdiv: http://humansofplovdiv.com/ или във Facebook:https://www.facebook.com/humansofplovdiv .

Humans of the Night e общ проект на Humans of Plovdiv и Нощ на музеите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…