Музикантите оставиха инструментите си след концерт-забава в ръцете на феновете си
Група „НеЗнам” за пореден път показа, че знае. Триото напълни с чуден звук импровизираната сцена във Vino Culture клуб така, сякаш цял оркестър бе излязъл пред публиката. Нежният кадифен глас на Ина Георгиева, китарата на Павел Попов и кахона на Михаил Гроздев държаха на крака вътре в клуба и на улицата отпред, в полите на Трихълмието, десетки млади хора, дошли да му отпуснат края след тежката работна седмица и да дадат летящ старт на пивкия уикенд. Всички се бяха събрали да се забавляват, да пият качествено вино и да попиват музика. Дори музикантите влязоха във Vino Culture не като за концерт, а като за парти, на което са случайни гости. Ина, Михаил и Павел не крият, че се събират заедно на клубни сцена, за да се забавляват. Но го правят с нескрита страст. Емоцията във всеки звук е важна, казва китаристът Павел, който може да бъде видян и чут всеки ден на Главната с инструмента си и капела пред себе си. Доказателството, че никой от тримата не се взима на сериозно, бе финалът на акустичното им шоу, след който те оставиха сцената и инструментите на публиката. Мнозина се престрашиха и се пробваха я на китарата на Павел, я на микрофона на Ина или пък на кахона на Мишо. Тези, които не се справиха с инструментите по предназначение, успяха да позират качествено за снимка.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…