Иван поиска ръката на Сузи на финала на „Евридика“, тя се съгласи

Стефка Георгиева

Пиесата „Евридика“ завърши с неочакван финал. Актьорите от театъра организираха „изненадваща томбола“, в която победителка Сузи от втори ред спечели годежен пръстен.

След гръмкото „Обичам те“ на Орфей, Иван красноречиво заяви любовта си към своята половинка Сузи като й предложи брак на сцената на Камерна зала в Драматичния театър. Момичето определено беше изненадано и развълнувано от предложението на своя любим. Както може би очаквате – тя каза ДА. Свидетели на потвърждението бяха Орфей, Евридика, четирите камъка и цялата публика на представлението.

Иван сподели, че идеята не е била изцяло негова. За романтичното предложение се е посъветвал с най-добрия си приятел и заедно са създали план как точно да се случи това. На въпроса защо в театъра, Иван отговори: „Защото в театъра е истинско. На кино беше абсурдно, там всичко е записано, докато тук действието се случва пред нас.“ Сузи пък сподели, че за първи път посещава Драматичния театър и със сигурност ще бъде незабравимо преживяване за нея.
Младата двойка сподели, че са заедно от пет години и това е логично продължение и развитие в тяхната връзка. Пожелаваме им много любов и изкуство!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…