Топ режисьорът дойде специално от столицата за концерта на ангелогласната дама и Калин Николов в Конюшните
 
Явор Гърдев дойде специално от София за концерта на Деница Серафим, с който бе открит сезона на лятната сцена в Конюшните на царя. Топ режисьорът не се уплаши от дъжда над Пловдив и не пропусна нито нота от музикалното събитие в сърцето на Стария град. Чудното юнско време изненада Гърдев на стълбите към заведението. Той бе в компанията на сина си. Двамата успяха да намерят временно убежище от плача на небето, а след края му се озоваха на маса срещу сцената. Където пък вече ангелския си глас бе пуснала Деница Серафим. Тя бе заедно с театралния композитор Калин Николов, който е работил с Гърдев по много от театралните му и кино проекти. Всъщност присъствието на режисьора не бе никак случайно- Серафим и Николов за първи път излизат заедно на сцена за съвместен концерт, а се спомена и за идея за създаване на музикален спектакъл.  
Палавото време не уплаши още тридесетина заклети меломани, които бяха първо поразхладени от дъжда, а после сгрети от музиката на гласа Деница и мелодията на Калин. Гърдев си тръгна малко след концерта им обратно за столицата, а другата част от публиката остана, за да се запознае лично с изпълнителите.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…