Дъжд, музика и танци и над 400 човека на EXIT Adventure

До скоро тихата градина на Драматичния театър снощи се превърна в едно плажно кътче. Барът с бамбуковия навес, столовете с меки възглавници и музиката, която гърмеше от сцената – на всичко това липсваше единствено пясък под краката и солена вода от морето. Макар и проливният дъжд да отложи малко концерта, хората подгрява с доброто си настроение и танци под черните облаци. Юни беше сложил върху всяка девойка по една лятна рокличка и широка усмивка по лицата на всички.

EXIT Adventure е един изключително интересен и доста балкански проект. Не само заради мястото, където се проведе, но и самите ритми, носещи се от сцената. Комбинацията от реге, народно, дъбстеп, хип-хоп, електро, псайхъделик никога не биха звучали добре в писмена форма, но Оратница, Мерудия и Kottarashky and the rain Dogs си знаят занаята ( някои обвиниха последните, че е валяло заради името им). Всички те са феномени в сферата. Различни, истински и малко изчанчени. Не само създават песни, но и взимат вече готови, преобразявайки ги с чисто нов аранжимент. Колегите им от другите банди пък омагьосани от първите летни дъждове раздаваха нежни милувки на приятелките си. Цветя в косите, нежни  самодиви и хора, скачащи до небето. Така Пловдив официално откри летните си сезон и настроение.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…