Бъдещият китарист на една от най-успешните пловдивски банди не може да се върне от Америка

Едва ли има някой в града под тепетата, който вече да не знае кои са ТДК. Това е една от най-успешните банди в Пловдив, която бързо наложи името и стила си на музикалната сцена.

Наскоро обаче съставът на групата претърпя промени, като се присъединяват нов барабанист и китарист. Тук всъщност ще говорим за второто момче. Джей е брилянтен музикант и бъдещ член на ТДК, но с една условност – ако успее да се прибере от Америка. Младежът няма нужните средства, за да закупи самолетен билет, а на мястото, в което живее в момента, може да остане още едва две седмици, след което отива на улицата.

Цялата банда, заедно с техния мениджър, Тони Шнитер, заснеха видео и се опитват да съберат сумата от 600 долара, която е необходима на Джей, за да се върне отново на родни земи. Половината част от средствата вече е налична, но остават още 300 долара. Момчетата споделиха, че нямат друга възможност и поради тази причина молят за помощ.

Ако искате да помогнете на един наистина добър музикант да се върне и допринесе с уменията си за нашия град, кликнете на линка по-долу. Там можете да видите и пълното обръщение на бандата. Младежите обещава също, след като завръщането на новия член на групата стане факт, да организират безплатен концерт, чрез който ще изразят искрената си благодарност към всеки, протегнал им ръка. Благодарим ви!

https://www.gofundme.com/helpjaygohome

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…