Илияна Тоткова

Приглушена светлина, свещи, блуждаещи разговори, чаши вино и чакащи очи – това бе началото на петък вечер, преди нежните струни на Ража и Илияна да се разходят по емоционалните пътеки на съзнанието на всеки предпочел компанията им. Ако не си  ги слушал, трябва да знаеш, че музиката им не от тази  булевардната - тя ти навява стари спомени, нашепва за отминалото лято и вълните, карата те чувстваш отново “Before It All Comes Down”. Изпълнението на младите дами беше най-доброто, с което можеше да започне една нормална петък вечер – отпускаща, стопляща, задушевна и... приятна. И  ако случайно получиш възможността да присъстваш на тяхно участие - НАПРАВИ го, по-добро е от гледане на сериал. Поглези сетивата си, не гледай, а слушай  и ще разбереш защо Тома Марков е написал в едно от своите стихотворения: „Това, което се случва  нощем, не може да се разказва на дневна светлина“.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…