Всички входове на Античния театър ще бъдат отворени, като през тях ще се минава само към съответния сектор

Билети няма и в деня на шоуто няма да се продават

 

Крис Корнел на живо за 10 години радио ТАНГРА МЕГА РОК  в Пловдив на 10 май се очертава като най-чаканото шоу у нас тази пролет. Рекорден брой публика ще изпълни Античния театър за първото посещение на вокалиста на SOUNDGARDEN и AUDIOSLAVE у нас. За тяхна сигурност и удобство ще бъдат отгворени всички входове на театъра. Античния ще започне да приема феновете в 18:30ч., като концертът започва в 20:00. Всеки притежател на билет ще може да влезе само през съответния вход за своя сектор, информират организаторите. За хората със затруднено придвижване ще е предназначен специалният вход на театъра - намира се горе, между входове №1 и №2. Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните ни стюарди, допълват от Тангра Мега Рок.

 

Билетите за концерта свършиха близо два месеца преди шоуто и допълнителни няма да се продават на входовете. Деца до 7 години ще влизат без билет, но ще стоят в родителите си без право на допълнително място. Организаторите предупреждават, че в Античния театър няма да се допускат хора с професионални камери и фотоапарати, чадъри, прътове за знамена, обемисти сакове, напитки, хладни и огнестрелни оръжия, както и лица в неадекватно състояние. Зрители няма да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…