Близо половината от публиката на Античния театър ще е от чужбина

Меломани от цял свят ще атакуват Пловдив на 22 септември, когато група Кататония ще взриви Античния театър. Първия концерт на бандата се очаква да привлече фенове от всички краища на планетата. По-малко седмици преди концерта, предварителните продажби показват, че съотношението на български фенове спрямо гости от чужбина ще бъде почти 50 на 50, като се очакват зрители от Великобритания, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Полша, Италия, Унгария и други. Като Изабел и Норман, които ще предприемат дългото пътешествие от Канада, за да присъстват на безпрецедентното шоу с оркестър на култовата група на древната сцена под тепетата. Те са публикували свои снимки на официалното събитие в социалната мрежа. Там е публикувал и Патрик Видавски от Полша, който се хвали, че ще измине 1529 km, за да присъства на концерта.

Кататония ще изпълнят 12 от песните в програмата си заедно с Филхармонията на Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян. След това, групата ще представи още песни самостоятелно. Билети за концерта с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) ще откриете в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…