Humans of Plovdiv:

"Защо пускаш брада?"

"Бях решил, че няма да се бръсна докато не постигна една цел, която си бях поставил."

"Постигна ли я?"

"Отдавна, но ми хареса брадата и реших да я задържа. Освен това искрено ме забавлява интересът на хората към мен. Заговарят ме и ми казват, че приличам на Христо Ботев. Гледат ме с известно страхопочитание."

"Брадата не ти ли създава неудобства по някакъв начин?"

"Не, страхотно е да имаш брада! Всеки мъж трябва да поноси брада за няколко години в живота си, макар и да прилича на корабокрушенец. Жените им трябва да проявят разбиране."

"Не е ли това част от една нашумяла модна тенденция напоследък - лъмбърсексуални мъже - карирана риза, брада, груби обувки?"

"Всеки е свободен да се облича и да изглежда както намери за добре. По-естествено ми се струва да си пусна брада, отколкото да си бръсна краката и да си скубя веждите, а ако жените си падат по бради заради някаква модна тенденция - какво по-хубаво от това?"

 

Още истории вижте в страницата на Humans of Plovdiv: http://humansofplovdiv.com/или във Facebook: https://www.facebook.com/humansofplovdiv

1 comment

  • Comment Link Гошо Гошо Мар 31, 2015

    Евала, Бай Марине!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…