Блокираха пътя към архитектурния резерват

 

Започнаха снимки за нов индийски филм със снимачна площадка в основата на Стария град. Екипът блокира пътя нагоре, като направи павираните улици непроходими за пловдивчани и гостите на града. Макар че новата боливудска продукция дава хляб на пловдивски статисти, отношението към обикновените минувачи, прекосяващи снимачните площадки по необходимост, беше некоректно. Организаторите на снимачния процес дори направиха забележка по мегафона на нашите репортери, под претекст, че са пречили на снимките.

Никой не пожела да даде каквато и да е информация за проекта. Анонимността сякаш бе превзела участниците, като че ли бяха подписали клауза за мълчание. Опитахме се да разговаряме с един от представителите на екипа, от българска страна, но без успех.  Макар че той пое ангажимент към нашите репортери, да даде изявление по темата, това така и не се случи.

Учудващо за минувачите, индийски ритми по античните улички не се чуха. Нямаше хора в костюми, нито песни и танци. Продукцията е съвременна и вместо жени, облечени в традиционно сари, се виждаха само кичозно пременени момичета и скъпи автомобили.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…