Този път окупираха площада под Джумаята

 

Снимките на новата Боливудска продукция врят и кипят. След като преди два дни снимачният екип бе превзел подножието на Стария град, то сега окупираха центъра. Около 30 души са се разположили в непосредствена близост до Джумаята джамия. Камери, отражатели и още цял бус с техника се подготвя за продължаване заснемане заснемането на модерната продукция.

Очаква се снимките в града под тепетата да продължат около месец, като от екипа не коментираха кои ще са другите дестинации, на които ще се проведе заснемането.

Към момента актьорите все още не са пристигнали, но десетки жители на града наобиколиха пространството с любопитни погледи, чудейки се какво точно се случва. Някои от тях дори изявиха желание да участват като статисти, но такива вече са наети.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…