Открихме Едит Унджиян във Vintage House снощи, когато водеше ежеседмичното quiz състезание на Георги Влайков. Истината е, че от няколко седмици я наблюдаваме и намираме за интересна, но чак снощи се престрашихме да я снимаме и поговорим с нея, извън шоуто. И не защото е страшна или хапе. Едит е най-забавната, освободена и широко скроена арменка, която познаваме. Позитивна и лъчезарна, тя е истински човек на изкуството. Мислехме, че заниманията й стигат до водеща, но тя се оказа всестранно развита. Завършила АМТИИ специалност пеене, сега се занимава с музика професионално. Свири на пиано и китара, танцува контемпорари и работи по собствен музикален проект. За нея е много важно да е на еднаква честота с хората, с които работи. Не ни сподели имената на колегите си, но се очаква да запишат първия си клип на 13-ти март. Живот и здраве, ако всичко върви по вода, може да им се насладим април месец, когато ще имат участие в Bee bop cafe. 

Тя е шантава, артистична и цветна. Любимата й фраза по време на quiz-а е едно издължено "Доообре", а зелените кичури в косата й са неизменна част от приветливата й същност. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…