„Последна дестинация” е състезание, насочено към всички будни и активни младежи, които обичат предизвикателствата.

В „Последна дестинация” могат да се включат в отбори по двама всички желаещи да усетят емоцията от надпреварата, с единственото ограничение да бъдат на възраст между 14 и 25 години. Състезанието дава възможност на участниците да посетят паметници на културата, музеи и емблематични места из Пловдив по един малко по-различен начин. Следвайки указанията, които получават, отборите трябва да се придвижват възможно най-бързо до следващата си дестинация. На всяко място ги очакват разнообразни изпитания и въпроси от всякакво естество.

Надпреварата е предизвикателство за физическите и умствените способности на участниците, за тяхната воля и издръжливост, логика и съобразителност.

Проектът се организира за шеста поредна година по инициатива на Интеракт клуб Пловдив. Тази година състезанието ще се проведе на 24-ти април (неделя), като участниците трябва да бъдат подготвени за целодневна шеметна надпревара из града.

Основната цел, върху която се фокусира проектът, е опознаването на Пловдив - Европейска столица на културата за 2019. Проектът популяризира българската култура и традиции. Състезателите имат шанса да поставят на изпитание своите познания и да обогатят общата си култура. В хода на състезанието участниците създават нови приятелства, научават интересни факти за родната държава и един от най-старите градове в Европа.

Смятате ли, че сте готови да се впуснете в едно ново, нестандартно и изпълнено с емоции приключение?

Цена за участие: 5лв на човек (10 лв - отбор)

Начало: 10:00 (записалите се отбори трябва да дойдат в 9:30 на старта)

Старт: Спортна зала Колодрума

Награди за I, II и III : парични и ваучери от нашите спонсори

До 23.04.2016. може да се запишете на email:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Записване на място е възможно, но бройките са ограничени!

1 comment

  • Comment Link Марияна Марияна Апр 15, 2016

    Звучи много свежо, може да се пробваме!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…