Това е част от отбелязването на празника на квартала

Богата програма за празника на „Тракия“ гарантират от местната администрация. Вече пета поредна година  на територията на района традиционно се организират концерти и забавления. 

„Програмата включва разходка с балон, концерти с песни, танци, хора и веселби за всички. Страхотно е усещането, че създаваме и утвърждаваме традицията да сме заедно в празничните дни. Чест за нас е, че именно „Тракия“ е избрана като акцент в тазгодишното издание на Седмицата на архитектурата и събитията на фестивала ще допълнят нашия празник“, посочи кметът на района Костадин Димитров.

Празникът започва тази вечер в 19 ч. пред паметника на кан Крум с концерт на група „Хоризонт“ и приятели, група „Ренегат“, Жоро Янакиев от „Сигнал“, „Рокбул“ и ще продължи цяла седмица. Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров кани всички жители на района, пловдивчани и гостите на града да се повеселят заедно. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…