Озеленената спирка възвърна духа на Гладстон

Пловдив обича зеленината! Хората на Пловдив обичат зеленината и не само нея, но и всяко забавно, красиво и колоритно нещо, до което могат да се докоснат. Понякога дори и когато не могат да се докоснат до него.

Е, в случая, красивата зеленина е само на една ръка разстояние, напълно достъпна за всеки, който иска да й се порадва, че дори и повече – тя е спирка! Точно така – зелена спирка!

Инициатива имаща за цел да разчупи градското пространство, да вмъкне малко позитивизъм и добър пример в общественото ежедневие, трансформира напълно спирката на Гладстон до Дом на културата „Борис Христов”.  My forest е рекламна инициатива, но такива реклами не се срещат често.

Тя е не само свежа, не само радва окото и душата, но и съзнателно или не, подтиква към следващи подобни озеленителни прояви. Рекламата е доказателство, че всяко нещо може да се превърне в малък кът, посветен на белите дробове на града.

Откакто спирката е променена, под нея се чака с много по-голямо удоволствие. Така или иначе никой не обича да чака, но когато си обграден от благоприятна атмосфера, нещата се променят. Може би ще е интересна идея, ако рекламната инициатива се превърне в масов проект и всяка спирка бъде преобразена така. Тогава със сигурност градът ще цъфти дори по време на зимния сезон. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…