Събират идеи за организация на движението и реда за паркиране от хората в района

Проектът за електронна бариера на ул.“Съборна“ е към своя край

Тече обследване от работна група, която до един месец трябва да подготви доклад с конкретни предложения за регулиране на трафика в района на археологическите разкопки "Източна порта на Филипопол". За мнение ще бъдат питани и хората, които живеят в тази зона, това обяви кметът Иван Тотев. Ще бъдат взети предвид техните препоръки, тъй като те имат поглед върху ежедневното движение там. Очаква се допитването да изчисти и въпросите с реда за паркиране в района.

Има идея да бъде поставена бариера на ул."Митрополит Панарет", която води от Източната порта към Стария град, за да бъде предотвратено превръщането й в паркинг. 

Новата електронна бариера, за която ви съобщихме още преди 3 месеца, скоро ще бъде монтирана и на ул. "Съборна", каза още Тотев.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…