Чаровни дами от музикалната сцена се отбиха в Котка и Мишка

Вики с кафевите очи и Мира от X Factor събираха погледите на минувачите по калдаръма

Ноември наистина се оказа месецът за звездни снимки в Пловдив. След Холивуд, Боливуд, заснемането на рекламен клип на банка и вчерашното заставане на звездата от театралната сцена и екрана Бойко Кръстанов, днес в Капана дойде X Factor.

Нежната Мирослава Тодорова от музикалния формат засне видео за шоуто с приятелки в култовия бар за занаятчийска бира Котка и Мишка в квартала на творческите индустрии.

Красивата госпожица, която притежава таланта да стане обещаваща джаз певица(по думите на Хилда Казасян), е възпитаник на Арт войс център Пловдив и грабна сърцата на публиката в X Factor.

По-рано през деня на същите маси репортер на Капана.бг улови Вики от Мостило на чай с приятели преди да се срещне с дечица, които се лекуват в Пловдив, за да ги забавлява с детски книжки и песнички. Групата, с която пътува, избрала да нощува в най-новото бижу –хостел в квартала Mouse House.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…