Едно преживяване на следващо ниво

Bally Club е заведение, познато на няколко поколения пловдивчани. Още преди Капана да стане толкова популярен като дестинацията за забавление под тепетата, сградата над писоарите, бе арена за едни от най-големите партита и мнозина осъмваха в центъра на града след поредното яко гостуване на известен ди джей. В помещението – малко по-голямо от един хол, често не можеше игла да хвърлиш, а купонът нерядко се пренасяше директно и на голямата тераса, която гледа отвисоко целия Капан.

Днес, в навечерието на 24 годишния си рожден ден, клуб Бали посреща поредните празнуващи и жадуващи приятно изкарване в клубна атмосфера с изцяло обновено и освежено пространство. Може би първото нещо, което ще ви направи впечатление, когато пристъпите прага, е бутнатата стена, която преди разделяше мястото на две зали. „Берлинската стена на Бали“, както шеговито я наричат от заведението вече е няма, а това открива още повече простор за танци и забавление.

Покрай стените са разположени удобни дивани с високи маси, а от едната страна – дълъг бар. От три страни прозорците към единствената голяма тераса в Капана се отварят, така че през летните месеци гарантирано ще ви е сенчесто и приятно дори и в късния следобед за кафе или освежаваща лимонада. На самото открито пространство може да изберете дори гледката си – към Железарска, директно към Джамията и площада, или към Константин Стоилов. Истински кеф за всички айляци, които необезпокоявани отгоре могат да се чувстват директно в събитията. Отпред на спокойната павирана уличка има и маси за сервиране на открито, а през топлите месеци оттам започват и уикенд партитата, които след 23 часа се пренасят горе.

Разбира се, Bally Club със сигурност не е място само за вечерни събития, а още от следобед може да се възползвате от chill атмосферата и да отдъхнете след края на работния ден. Когато са налице спортни събития пък, бъдете сигурни, че тук може да проследите всичко вълнуващо в компанията на други фенове, без да трябва да търпите възмутените погледи на половинката си, че я пренебрегвате за пореден път заради епичния гол на екрана.  Съвсем скоро отново ще са на разположение и наргилета, за да може още повече да се потопите в айляка под тепетата.

След по-малко от месец предстои и рождения уикенд на Bally, затова се пригответе за едно преживяване на следващо ниво и не пропускайте да се отбиете и насладите на обновената обстановка и традиционните партита, на които танците и забавлението без пози са абсолютно задължителни!

468 comments

 • Comment Link Zwkods Zwkods Фев 27, 2024

  buy prilosec 10mg online prilosec oral order omeprazole 10mg pills

 • Comment Link Ixcefc Ixcefc Фев 27, 2024

  omeprazole 10mg uk order omeprazole 20mg online cheap buy omeprazole cheap

 • Comment Link Nnldwm Nnldwm Фев 27, 2024

  buy motilium generic domperidone tablet tetracycline 250mg brand

 • Comment Link Dgtcze Dgtcze Фев 24, 2024

  buy norvasc without prescription buy amlodipine without prescription norvasc 5mg drug

 • Comment Link Hipuul Hipuul Фев 24, 2024

  acyclovir oral buy acyclovir 400mg generic allopurinol 300mg brand

 • Comment Link Zygxxw Zygxxw Фев 24, 2024

  oral amlodipine 5mg buy norvasc 5mg buy norvasc 10mg sale

 • Comment Link Hztqlo Hztqlo Фев 22, 2024

  buy glycomet 1000mg generic buy glycomet medication glucophage 500mg us

 • Comment Link Icbjkg Icbjkg Фев 20, 2024

  chloroquine over the counter chloroquine for sale order aralen 250mg online cheap

 • Comment Link Qeyzpa Qeyzpa Фев 20, 2024

  how to get dapoxetine without a prescription dapoxetine 30mg uk cytotec online buy

 • Comment Link Qqvzit Qqvzit Фев 17, 2024

  buy generic desloratadine over the counter desloratadine pills order desloratadine 5mg online

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…