Музикантите от Bourbon Street ще излязат за първи път на сцената на Bee Bop Cafe в събота вечер. Концертът ще бъде приятно обогатен със специалното участие на двама гост музиканти- Иван Гърбачев (роял) и Виктор Стамболов (китара и вокали). Събитието се очаква с голям интерес от меломаните, които следят задълбочено кариерата на всеки един от бандата. Bourbon Street е Rock’n Roll трио от Пловдив. Групата е създадена в края на 2013 година и от тогава е направила няколко самостоятелни концерта и четири като съпорт на Plastic Bo, The Skitniks , Tube Hedzzz и P.I.F. От лятото на 2014, Bourbon Street записва албум, като две от парчетата „Различен” и „Майка ти” са вече в репертоара на радио Z-Rock. Всеки един от тримата е свирил и свири в някои от добре познатите клубни банди в България. Никола Nixon Джоков (барабани,китари,вокали) познаваме от работата му с Gabana, P.I.F., Mss Elly & The Orchestra. Радослав Паунов е басът в  Hell No, Colapso, Minedown, Mss Elly & The Orchestra, а  Велко Илиев(барабани) е пулсът на Нещо Цветно, Angel, Pornographic Monster. Тримата и гост музикантите ще забъркат една изключителна музикална сплав, която трябва да чуете на живо. Датата е 28 февруари, мястото е Bee Bop Cafe, часът е 21.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…