Бъдещето на музиката пристига в “Капана”

Първата по рода си академия за музикални продуценти и DJ-и в България - “Sound Ninja” и творческия екип на Melformator обединяват сили за да представят двудневно събитие, посветено на софтуерното музикално продуциране “Sound Academy” vol.2. В рамките на четири работилници, открит джем сешън и афтърпарти в творческия квартал на Пловдив - “Капана”, организаторите ще запознаят гостите на събитието с различните аспекти на дигиталното музициране.

На 11.07 (събота) в Sound Trap (ул. Братя Пулиеви 1), ще се проведат работилници по основи на звука, аудио дизайн в съвременната електрона музика и музикален миксинг. Лекторският екип на “Sound Academy vol. 2”  се състои от експерти и доказани артисти, работещи с редица български и международни музиканти, лейбъли и медии - микс инженерът Димитър “Майт” Ганчев /Digital Plus Studio/, продуцентите Явор Топчиев /Sony Music Holland, Cr2 Records, Black Hole/ и Христо Рачев /Manners/ и Атанас Динчев /Melformator/.

Съботната вечер ще приключи с афтър парти в Sound Trap, на което част от лекторите ще представят продукцията си и селекция от любима музика в непринудена парти атмосфера. Публиката ще чуе DJ сетове от Melformator, Monk и Hotlife, обхващащи щирок спектър от музикални жанрове и стилове в електронната музика. 

На 12 юли (неделя) на откритата сцена “Ядрото” в “Капана”,  организаторите ще проведат отворени работилници за деца и възрастни. Посетителите ще имат възможност да изпробват различни методи за създаване на музика чрез хардуерни и софтуерни устройства, да запишат собствено парче и да задават всякакви въпроси, свързани със съвременното музициране.  Лекторите от Sound Ninja и Melformator ще демонстрират функциите и метода на работа с разнообразни контролери и софтуерни програми и ще закрият събитието с открит джем-сешън. 

Повече информация за събитието и записвания, може да получите във Фейсбук страницата на събитието:  https://www.facebook.com/events/411393252381797/ 

За информация относно курсовете по продуциране на Sound Ninja, пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кога? 11 и 12 юли

Начало: 22:00

Sound Trap

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…