В края на отиващото си лято си дойде време и на шестото издание на Пловдив Mc contest. Превърналото се в традиционно, за града под тепетата, състезание ще забавлява на 100% публиката. Локацията е ясна – най-подходящият за случая клуб Move, денят е събота, а часът-22:00. Виртуозите на микрофона ще се съревновават  по обичайните правила, каквито и през миналите години. За тези, които обаче не са запознати с тях, те са следните:

Участниците в контеста няма да правят freestyle , а ще представят по една тяхна авторска песен. Оценяването няма да става от жури , а от публиката. Подкрепата на вашия любим изпълнител става с талон , който ще получите на входа на заведението срещу 5 лв. Единствено с този талон имате право да гласувате , като това ще се случи по следния начин:
След изпълнението на всички участници се попълва на талона номера на изпълнителя , който предпочитате и го пускате в урна , след което гласовете се броят и който събере най-много гласове печели. Наградният фонд също зависи от вас феновете. Колкото повече хора се съберат , толкова и наградата ще е по-солидна: половината пари от входа ще се разделят на първите три места.

Ако все още има ентусиасти, които искат да покажат таланта си и да се позабавляват, не е късно. Желаещите да участват могат да пишат на лично съобщение на www.facebook.com/podnulevia.  До момента е ясно, че музикалните си възможности пред публиката ще демонстрират: MC Stell , Ицо Белия , DEEP G THEDON , Cheffak A.k.a. the devILL , Maskata , Koshera , Kartal & Joreto , Fenix , Near

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…