Един от водещите диджеи акостира тази седмица зад пулта на емблематичния пловдивски клуб Бали. Това е Момо Добрев, а запалените по хауса ще могат да видят и чуят как той миксира и така да станат част от музикалната приказката, която ще им разкаже майсторът. Той ще забавлява гостите на клуба тази събота, на 10 октомври. Купонът в Бали обаче ще започне още от предния ден, в петък, когато dj Max ще демонстрира своите способности, специално за парти хората в Пловдив. И през двете вечери клубът събира под покрива си диджеи с модерно мислене и ритми. Така че ако сте от хората, които обичат да се забавляват на  хубава музика с питие в ръка, мястото е Бали. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…