Много качествен крафт и наливна бира ще се лее този петък

Любимата на мнозина бирария „Котка и мишка” отново ще зарадва кореняците и гостите на града с представяне на поредната нова за българския пазар крафт бира – „Ромбус”.

Пазарджишката пивоварна излезе на бял свят само преди месец. Създателите заявиха големи очаквания за продукта си и събудиха любопитството на любителите на пиво. Започнаха с цели пет вида бира, сега се разрастват още повече, а за да ги запознае с пловдивската общност, „Котка и мишка” е поканила пивоварите, които ще разкажат повече на заинтересованите за производството, съставките и техниката на създаване.

Часът е 19:00, в петък, където освен бутилирана, бирата ще се предлага и наливна – светло, специално и английски портър. Най-новите видове бира на „Ромбус” също предизвикват интерес, защото до сега няма подобен пример в родната индустрия. Те са белгийски блонд, американски пшеничен ейл и черен IPA и ще бъдат на разположение за посетителите на заведението.

Освен многото бира, да не забравяме, че „Котка и мишка” ще се постарае да повдигне настроението ви на максимум и с приятна музика и гостоприемно обслужване.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…