В първото издание тази събота гост барман ще бъде един от първите и най-ярки посланици на коктейлната култура в България - Драгомир Иванов от софийския Public Bar. Зад грамофоните пък ще застане Skill - един от любимите диджеи на пловдивчани, който никога не разочарова със специалната си танцувална селекция. 

Вечерта има за цел да отдаде чест на коктейлната култура, в която се акцентира върху цялостното преживяване, предизвикано от вкуса, текстурата и презентацията на напитката. За целта посетителите ще могат да се насладят на специално подготвено за случая тематично коктейлно меню.  

Драгомир Иванов попада случайно зад бара на 24 години и необратимо се запалва по приготвянето на напитки. Съосновател е на Българска Барманска Гилдия, а негови проекти са някои от най-добрите барове в страната в момента. 

Заедно с един от водещите готвачи, Джун Йошида, Драгомир е отворил първия ресторант предлагащ фудпеъринг с коктейли. Неговите съвети са високо ценени в различни международни проекти в градове като Лондон, Ню Йорк и Буенос Айрес.

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/1495409067144987/

Club Fargo @ Facebook: https://www.facebook.com/clubfargo/ 

Club Fargo @ Instagram: https://www.instagram.com/club.fargo/ 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…