За осми път Пловдив става домакин на Фестивала на Комедията в Дома на културата „Борис Христов“ (22-25.08)

Летният фестивал на комедията ще покори пловдивската сцена с 4 дневно почитане на смеха и забавата. Събитието ще започне на 22 август и ще бъде закрито на 25 август. Ще се проведе в зрителната зала на Дом на културата „Борис Христов“ и в Комеди Клуб Пловдив, който се намира също в ДК „Борис Христов“. Главното шоу всяка вечер ще започва в 20:00, но всеки е добре дошъл и през деня, защото организаторите са подсигурили разнообразна дневна програма.

 

Събитието събира голям брой комедианти. То ще предлага: Стендъп вечери, творчески работилници по публична реч и писане на стендъп комедия, интерактивни игри, кът за снимки и още много други. Сред имената, които ще се качат на сцената са: Иван Кирков, Петя Кюпова, Ники Банков, Васил Ножаров, Александър Деянски, Николаос Цитиридис, Емо Йоцов и още много други.

 

Фестивалът на Комедията стартира през 2014 г. в София, когато продуцентът Иван Кирков събира за българската публика най-добрите стендъп комедианти от България и света на една сцена.

 

Днес Фестивалът на Комедията е ежегодно събитие в 5 града в страната. Това е най-големият форум за стендъп на Балканите и една от любимите традиции на истинските фенове на българската стендъп комедия.

 

Фестивалът в Пловдив (от 22 до 25 август) се провежда с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година. Очакват ви различни изненади, много усмивки и спомени за цял живот.

 

 

22.08 – ДЕН 1 – КОМЕДИ РЕВОЛЮЦИЯ

 

В четвъртък, стартираме Фестивала подобаващо с ударно шоу, което ще включва най-добрите шеги от Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров и Емилиян Галунов.

 

23.08 – ДЕН 2 – ОСТРИ ЕЗИЦИ

 

Вторият ден от Комеди Феста продължава с бруталното шоу, за което няма теми табу. Без задръжки на сцената ще бъдат Иван Кирков, Христо Радоев, Емо Йоцов, Мишо Димитров, Пери Асанова и Стоян Гешев.

 

24.08 – ДЕН 3 – СМЕШНИЯТ ЧАС

 

В събота, смеховете ще продължат с едно шоу, посветено на нещата на живота, които не трябва да се вземат чак толкова на сериозно. Смей се заедно с Александър Деянски, Ники Банков, Мишо Димитров, Цецо Павлов и Георги Стоянов.

 

25.08 – ДЕН 4 – SHOWCASE

 

Официалното закриване на Комеди Фест Пловдив 2024 ще бъде незабравимо празненство на смеха. На сцената ще чуете най-забавните шеги на Петя Кюпова, Христо Радоев, Иван Кирков, Кристиян Терзиев, Тони Георгиев и Коки Константинов. 

 

Повече информация и пълната програма, може да намерите на https://comedyclub.bg/ Билети се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…