Преподаватели от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, Педагогически факултет, Катедра „Естетическо възпитание“ имат удоволствието да ви поканят на тяхната обща изложба „Вдъхновения“ в гостоприемното пространство на Регионален етнографски музей – Пловдив. Изложбата ще бъде открита на 6 юни /четвъртък/ от 18:30 часа.

 

Тази артистична изява обединява преподавателите от катедрата, които са посветили живота си на насърчаването на творческите способности на младите умове. Чрез различни жанрове те изразяват своите индивидуални интерпретации на вдъхновението. Посетителите ще имат възможност да се срещнат с авторите и да чуят техните мисли за изкуството и неговото значение в образованието.

 

„Каним всички любители на изкуството, преподаватели, студенти и членове на общността да присъстват на това събитие, което обещава да бъде обогатяващо и приятно преживяване. Нека заедно отпразнуваме силата на вдъхновението и значението му в образованието и обществото“, заявяват организаторите.

 

Изложбата може да бъде разгледана до 19 юни 2024 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…