Първи Май е един от най-обичаните празници за нас – наследниците на социализма. Международен ден на труда, произлизащ от задокеанските събития, в нашата култура, този ден винаги ще остане носталгично свързан с манифестации и празненства. За това, ние от Инкубатор не можем да не отбележим този празник и сме се потрудили да ви пренесем назад във времената, когато мелодиите на западната музика бяха достъпни само когато лириките са на народен език и с чисти, мирни и дълбоки послания.
На 1-ви Май в Sound Trap ще бъде открита изложба „Обложки от плочи на Балкантон“, съпроводена с музиката на времената „отпреди промените“. Ще се насладите на дизайна на щатните творци – художници и на невероятните визии, които са разтърсвали младежта. Танцовата забава ще започне точно в 20 часа, но няма да спазим вечерния час. Дрескода в звуковия капан е СОЦ, така, че мили другарки – изгладете прилежно плисетата, оформете прическите и вържете корделите, а вие другари не забравяйте тирантите и пионерската си връзка, както и поддържаната си прическа! На входа ви очаква проверка!


Звуковият капан ( Sound Trap ) е пространство, което обединява творците в области като музика, танц, театър, визуализация, сценография и съпътстващи ги сфери, да творят на воля. Trap-a е подготвен за провеждане на репетиции на групи, занимаващи се в различни жанрове на изкуството – напълно технически оборудван. Това е място, в което, например, можете да посетите уъркшоп по китара с утвърдена музикална личност, открит урок по актьорско майсторство, среща с музикален мениджър, представяне на нова песен от ученическа група или събитие, на което присъствате с още 200 души, заклещени в Капана. Sound Trap е пространство, в което ще посетите постановки и пърформaнси, ново място за култура и изкуство.
Целта на Инкубатор(първият по рода си творчески комплекс в България) е да помага и дава възможност на младите музиканти, актьори и личности с артистично призвание да получават достъп до среда, обучение, публика, общности и интересни хора и творци като тях самите. Място, което да посещават, когато се случват събития, свързани с техните интереси.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…