Вал Стоева насърчава грамотността и детското четене в България повече от 10 години. Тя е създател на сайта Detskiknigi.com и наградата „Бисерче вълшебно“ - първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване на децата.

На 30 март в Zoom ще се проведе среща с Вал Стоева, която ще продължи в рамките на час. Събитието е безплатно, може да се запишете предварително като последвате линка.

По време на срещата ще научите повече за наградата “Бисерче вълшебно” и за това как да насърчим четенето при децата.

Полезно за учители, библиотекари, родители: http://plovdivchete.com/event/modulchetene/

Събитието се организира в рамките на Младият Пловдив чете, част от фестивала Пловдив чете​ и културния календар на община Пловдив.

За връзка с организаторите: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и +359882410041

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…