„Всеки, който твърди, че не можеш да сбъднеш мечтите си, е или глупак, или лъже.“

 Буги

Излезе от печат "Буги Барабата ‒ шофьорът на блуса“ ‒ книгата, посветена на незабравимия блусмен и радиоводещ. Луксозното издание се представи на специално събитие в емблематичен блус бар в София, като премиерата събра големи имена от българската рок и блус сцена, журналисти, приятели, колеги и почитатели на незабравимия Буги.

Организаторите обявиха, че приходите от продажбата на книгата отиват изцяло за изграждане паметник на Буги Барабата на знаково за музикантите място  ‒ в близост до поляната на фестивала „Цвете за Гошо“, сред чиито организатори бе и Барабата.

Буги преди три години се присъедини към небесния оркестър. На своите приятели и почитатели той остави култовата си музика, както и едни от най-популярните песни на Васко Кръпката и Георги Минчев. Малко след като си замина и превърна в легенда от „Бараби блус бенд“ представиха последния си албум „Край на залаганията“, а неговият успех още веднъж доказа, че Буги Барабата остава завинаги в сърцата на почитателите, слушателите и приятелите си!

 

Снимки: Кристина Цветкова

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…