Ако сте изкушени от динамичността на личния ви финансов портфейл, на 29 май, последната неделя на месеца, една премиера на книга може да е точно това, което ще промени живота ви. 

Предиобедното трейдинг матине с автора на „Уроци на трейдъра милионер“ Стефан Трашлиев ще се проведе на 2 етаж в Дома на етносите на бул. „Цар Борис Трети Обединител“ от 11:00 часа. Трашлиев е журналист, член на УС на Асоциацията на трейдърите в България, издател на електронното списание Трейдър, сам трейдър. И с готовност ще разкрие пред пловдивчани някои тънкости на онлайн финансовите пазари.

„Уроци на трейдъра милионер“ събира в книжно тяло за първи път поредицата електронни издания: „Настройки на ума“, „Програмиране на успеха“, „Стратегия за печалба“ и най-новата, непубликувана досега част - „Машина за пари“. Изданието представя „уроците“ под формата на разговор с човек, превърнал мечтата на всички трейдъри в реалност. Написана увлекателно, представя едно от предизвикателствата на модерния свят – печеленето на пари – от нетрадиционен ъгъл. 

На премиерата ще може да зададете своите въпроси и да си купите книгата като  получите автограф от автора. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…