Мол „ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ“ в два поредни уикенда кани в творческите си работилнички „ИДВА ХЕЛУИН!“ 

На 18 и 19 октомври с начало от 11 ч. в източния атриум очакваме всички деца, които искат да оцветят и сглобят маски, а на 25 и 26 октомври ще творим торбички за лакомства. Съвместно с арт ателие „Бум Арт“ ще приобщим всички деца към забавния празник, който се чества на 31 октомври. Елате да творим и да се забавляваме!

Работилниците са напълно БЕЗПЛАТНИ!

Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Самайн (Samhain) и съвпада с честването на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им "изиграят номер".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…