След почти осем месеца в ефир и 29 интересни личности, които са ни били на гости, сега е време за нашата специална коледна изненада. За първи път радиопредаването Молескин ще излезе от студиото на Радио Пловдив и ще се излъчи на живо от BASQUIAT Wine & Art в квартал Капана. Ще можете да се срещнете с водещите Стефка Цанева и Виктор Янков и с техните специални гости:

Арх. Мила Иванова и арх. Цветомир Павлов (Cachè atelie)
Десислава Стоянова („За земята“)
арх. Катерина Сербезова (Serendipity')
Стефан Горанов (Incubator, @KANAPE KANAPE - Vibrant Media, КАПАНА МАРКЕТ)

Гостите в предаването ще подберат музиката, която ще звучи на живо в ефира на Радио Пловдив. През 2015-та очаквайте цели броеве с отделните гости.

За да подгреете за живото предаване в петък, посетете страницата ни в Mixcloud, където можете да слушате всички предавания до сега: http://www.mixcloud.com/Moleskin/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…