Тази година, на 9 август, Античният театър в Пловдив ще стане свидетел на един незабравим концерт, организиран от популярния български джаз изпълнител Боби Вълчев. Това уникално събитие не само ще предложи музикално изживяване от най-висок клас, но и ще постави нов световен рекорд за запалени свещи на концерт, като на сцената ще блестят 17 000 пламъчета. 

 

Хиляди свещи ще осветят събитието, създавайки романтична атмосфера, без разсейващи фактори, с цел потапяне изцяло в красивата музика. Това преживяване ще даде на публиката чувство за близост, романтика, завръщане към най-милото – семейството, любимите хора, дома. Вибрацията на пламъците на свещите ще отворят емоционалния свят на гостите на събитието. 

 

Заедно с Боби Вълчев на сцената ще излязат и Биг Бенд Пловдив. Това е втората съвместна колаборация между музикантите. Ще имате възможност да чуете световните джаз парчета на Франк Синатра, Майкъл Бубле, Луис Армстронг, и много други в импровизация на Боби Вълчев.

 

Освен със своите впечатляващи изпълнения, на 9-ти август Боби Вълчев ще заплени публиката с магическа атмосфера, създадена от свещи, които специално са изработени за събитието, като изцяло са произведени по екологичен начин за да бъдат природосъобразни. Самите свещи са ЛЕД и са изработени от биоразградими материали, избрани специално за концерта за да подчертаят ангажимента на артиста към опазването на околната среда.

 

Боби Вълчев е един от най-креативните съвременни джаз музиканти на България. Въпреки, че от много време музикантът живее в Дубай, той често се връща у нас, за да зарадва българската публика с интересните си концерти с каузи.  

 

Античният театър в Пловдив, един от най-добре запазените древни театри в света, ще бъде идеалното място за това историческо събитие. Вълшебната светлина на 17000 свещи ще подчертае уникалната архитектура на театъра и ще създаде неповторима атмосфера. Впечатляващата инсталация ще бъде направена за пръв път в света и ще превърне вечерта в истински визуален спектакъл, създавайки уникална и романтична обстановка. Събитието обещава да бъде не само музикално, но и визуално изкушение. Очаква се концертът да привлече хиляди зрители от цялата страна и да се превърне в едно от най-запомнящите се събития в културния календар на България за тази година. 

 

Билетите за концерта на Боби Вълчев вече са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн на https://bilet.bg/bg/events/dzaz-koncert-na-sveshhi-s-bobi-vielcev-i-big-bend-plovdiv-4756-4756 .

 

Не пропускайте възможността да станете част от това уникално музикално изживяване и да подкрепите усилията за по-екологично бъдеще!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…