Street Masters hosts the second European Beatbox Masters

26 of June / Plovdiv

Jury: SkilleR, Bee Low, ZeDe, Pe4enkata, Mako

Hosts: Bee Low, Deo

Powered by: Upper PR and Beatbox.bg

European Beatbox Masters за втора поредна година в град Пловдив на 26.06.2015 г. в „Цар Симеоновата градина“ от 17:00 часа. Тази година освен традиционния батъл при мъжете, ще има и такъв за жени.

На 26.06 Пловдив ще се превърне в терен на зрелищно европейско първенство, тъй като едни от най - добрите бийтбоксъри, носители на множество награди и титли, ще се състезават за титлата European Beatbox Master.

Участниците ще пристигнат от различни краища на Европа, за да премерят силите на сцената си в Пловдив в Цар Симеоновата Градина - Англия, Белгия, България, Гърция, Франция, Германия, Холандия, Швейцария, Румъния.

ВХОД СВОБОДЕН

26 юни 2015 г.

Kъде" Цар Симеонова Градина

Начало: 18:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…