С цел посрещането на зашеметяващия изгрев над Пловдив на 1-ви Юли, екипът на Plovdiv Above е подготвил специално за Вас разтърсващо парти с пикантен line-up от водещите диджеи Momo Dobrev, Marto Gavraili, Christian Craken, Guerrero, Aleks Nikolov & Ill-Q, с подгрявящ сет подбран от диджеите Niko Galos, Roskoe и Dunkov, а студио "Our House" с радост ще изрисува желаещите със светещи в тъмното бои - за да направим вечерта още по-забележителна и незабравима!

Къде: Събитието ще се състои в частна вила на най-високата точка в с. Брестник, със спираща дъха панорамна гледка над цял Пловдив. Приказно украсената градина на вилата е готова да Ви посрещне под звездите и да Ви приюти под блещукащите корони на дърветата си.

Кога: Веселието започва в 18 ч. на 30 юни и ще продължи до обяд на следващия ден!

Вход: Броят на билетите е ограничен! Първите 50 билета ще са на специална цена от 20 лв., като редовната им цена е 25 лв. Билети, продадени на място в деня на събитието - по 35 лв.

*В цената на билета Ви е включена неограничена консумация на Blue Grant's Whiskey.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 16.06 в 10 ч., и могат да бъдат закупени в Капана - арт сърцето на прекрасния Пловдив, в една от следните локации:

- ул. Христо Дюкмеджиев 6 (Our House Studio)

- ул. Евлоги Георгиев 5А (Non Stop ReFresh). 

В деня на събитието билети ще се продават на входа на вилата. 

Храна и напитки: Барът под звездите ще предложи на своите гости Blue Grant's Whiskey (безплатно), Somersby, коктейли, фрешове, бяло вино с плодове, минерална вода, и различни безалкохолни и енергийни напитки, както и приятен асортимент от свежи сандвичи. 

Транспорт: До вилата можете да стигнете с кола (с предостатъчно места за паркиране), или с градски транспорт до центъра на с. Брестник.

Нашият експертен фотограф Атакан Узун ще запечата в безкрайността магическата вечер, като фотосите ще бъдат качени на страницата на Plovdiv Above и могат да бъдат лично изпратени след връзка с някого от екипа ни.

Внасянето на храна и напитки, фотоапарати, хладни и огнестрелни оръжия на територията на вилата не е разрешено. Охраната на събитието любезно ще провери за съответните предмети при влизане. 

С дълбоки благодарности към:

- Българската музикална телевизия BOX TV, за отличната медийна подкрепа;

- Крос-медийната платформа NEXT TV, които доблестно подпомагат популяризирането на събитието; 

- Momo Dobrev & Marto Gavraili, без чиято отдаденост и положителна енергия събитието нямаше да бъде реалност;

- Somersby, които знаят как да вкарат свежестта във всяко празненство; 

- Print Center Celestial, които застанаха зад идеята ни и отпечатаха великолепните винили за събитието; 

- WhatAMonstar, за онлайн разпространението на фееричната мълва; 

- Студио Our House, за превъзходния талант и любовта към детайлите; 

- Creative Studio A&A, които се погрижиха за цялостната визия на събитието.

Нека заедно посрещнем изгрева above Plovdiv!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…